KRÆMMER HUSENE
40 eksklusive ejerboliger i Bagsværd

FACILITETER

GRØN OG FRODIG GÅRDHAVE
UD TIL BYDELENS NYE
AKTIVITETSSTRØG DIAGONALEN

Kræmmer husene består af en L-formet bygning samt to rækkehusblokke i rødbrune kvalitetstegl, der skaber et smukt spil i facaden. Etagebygningens øverste etage er tilbagetrukket med en bruneret plade, der står flot til den rødbrune tegl. Vinduesrammer og altaner er holdt i samme nuance for et stilrent helhedsindtryk.

 

Byggeriet har desuden en høj detaljerigdom med mange vinkler, forskydninger og niveauspring, der giver et mere interessant udtryk, som desuden optræder forskelligt alt efter, hvor du ser det fra.

Den åbne struktur med mange mellemrum mellem bygningerne skaber masser af luft, mange mødesteder og god plads til det skønne fælles gårdrum, der er indrettet med masser af græs, stauder, buske og træer, der giver et grønt og frodigt udtryk året rundt – både når du er i det, og når du kigger ned på det fra din bolig.

 

Gårdrummet byder på flere små opholdszoner med borde og bænke, hvor du kan mødes med de andre beboere til en kop kaffe eller en lille sludder. Tværs gennem gårdrummet løber diagonalen, som er området nye aktivitets- og rekreationsstrøg, der forbinder hele Bagsværd Bypark og skaber ekstra liv med plads til både aktivitet og ophold. Du kan læse mere om diagonalen under menupunktet Købmandsbyen.

Ud mod diagonalen er der også indrettet en hyggelig pergola, en køkkenhave med små nyttehaver samt masser af plads til leg.

 

Cykler du til daglig, har du mulighed for at parkere din cykel uden for Kræmmer Husene eller i parkeringskælderen under gårdrummet med plads til 60 cykler, så din tohjulede står trygt og godt. Her finder du også 17 p-pladser samt flere klargjort til ladestandere til elbiler.

SIGNATURFORKLARING

  1. Nedkørsel til P-kælder
  2. Renovation
  3. Opholdszoner
  4. Trapper ned fra gårdrum
  5. Cykelparkering
  6. Ejerlejligheder
  7. Rækkehuse
  8. Private haver til Rækkehuse
  9. Nabo

Gårdrum MED flere opholdszoner

KIG FORBI TIL
ÅBENT HUS
I VORES SHOWROOM

BOOK EN
PERSONLIG
FREMVISNING

LAURENTSVEJ 18
2880 BAGSVÆRD
 

KONTAKT OS I DAG

Har du spørgsmål til de nye boliger?
Kan du kontakte os

LokalBolig Søborg og Bagsværd

Telefon: 3930 9310
Mail: Gladsaxe@lokalbolig.dk

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE

ÅBENT HUS

På søndag
Kl. 11.00 til 12.00
Laurentsvej 18
2880 Bagsværd