KRÆMMER HUSENE
40 eksklusive ejerboliger i Bagsværd

DET NYE KVARTER

KØBMANDSBYEN - EN DEL AF BAGSVÆRDS
NYE ATTRAKTIVE OG LEVENDE BYDEL

Kræmmer husene placerer sig i landskabet som en central del af den nye helhedsplan for Bagsværd Bypark, der de seneste år har gennemgået en spændende forvandling. Visionen er at skabe en ny, grøn og levende bydel tæt på Bagsværd Bymidte, der samtidig trækker tråde tilbage til historien ved at bevare eksisterende bygninger fra området.

Bagsværd Bypark er inddelt i fem forskellige områder med hver sit særpræg og grundlæggende identitet: Kontorbyen, Håndværkerbyen, Boligbyen, Vidensbyen og sidst, men ikke mindst, Købmandsbyen, hvor Kræmmer husene ligger.

Købmandsbyen ligger i den østlige del af Bagsværd Bypark, tættes på bymidten, og ideen er overordnet at skabe et lokalt center for dagligvarebutikker, specialbutikker, caféer og liv med Købmandens Plads som det sociale omdrejningspunkt og mødested.

Kræmmer husene er også med til at definere adgangen til diagonalen, der som det bærende element i helhedsplanen, forbinder Bagsværd bymidte i øst med Smør- og Fedtmosen i vest. Diagonalen snor sig gennem bydelen som en blanding af pladser, gader og grønnere parkagtige rum, hvor der er plads til både gang, cykling, løbetræning, gadeskak, bordtennis og teater – og til bare at sætte sig på en bænk og nyde alt livet, der udfolder sig.

“Købmandens Plads, kommer til
at blive Købmandsbyens samlingsplads”

KOM UD TIL ÅBENT HUS
OM HØR OM DET NYE OMRÅDE

FOTOS FRA OMRÅDET

KIG FORBI TIL
ÅBENT HUS
I VORES SHOWROOM

BOOK EN
PERSONLIG
FREMVISNING

LAURENTSVEJ 18
2880 BAGSVÆRD
 

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE